PERMANENTE MAKE UP

PERMANENTE MAKE UP WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel onze gezichtsuitdrukking. Door met de wenkbrauwen te fronsen of juist omhoog te trekken kun je boosheid of verbazing en ook vreugde uitstralen. De indruk die iemand van je krijgt wordt dus mede bepaald door je wenkbrauwen. Een dikke forse wenkbrauw staat voor dominantie en een dunne wenkbrauw maakt iemand al snel ouder in zijn gezicht. Waar vroeger nog een dunne wenkbrauw het ideale modebeeld was houdt men nu meer van een volle gestyleerde wenkbrauw.Niet iedereen heeft een mooi volle wenkbrauw, dit kan komen door te veel erfelijke aanleg, epileren of door een ziekte.

Pure Skin biedt meerder behandelingen aan voor permanente make up voor de wenkbrauw:

 • Hair strokes – Met een speciale naald worden haartjes gepigmenteerd tussen de eigen haartjes. Door middel van verschillende kleurschakeringen krijgt met een natuurlijke wenkbrauw
 • Ombre wenkbrauw – Dit is een nieuwe techniek waarbij er verschillende technieken en kleurschakeringen gecombineerd worden. De wenkbrauw wordt geschaduwd met hairstrokes erdoor. Een zeer realistische wenkbrauw, niet van echt te onderscheiden!
 • 3D wenkbrauw – De haartjes worden in verschillende richtingen geplaatst zodat het een echte wenkbrauw lijkt. Dit is met name ook geschikt voor mannen.
 • Microblading – Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van ‘blades’. Deze blades bestaan in verschillende varianten dus er kunnen ook verschillende haartjes worden geplaatst. Het is wel een stuk pijnlijker en de duurzaamheid is wat minder lang dan bij de andere technieken. Ideaal voor een tijdelijke vollere wenkbrauw.

Voor en na elke behandeling wordt een uitgebreide instructie gegeven door Ahmet. Sommige behandelingen worden in twee sessies uitgevoerd.

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

PERMANENTE MAKE UP OGEN

Al eeuwenlang worden ogen geaccentueerd met make up, denk maar aan het oude Egypte waar brede eyeliners werden getekend. Dit was niet zozeer om het verfraaien van de ogen maar meer om het voorkomen van ooginfecties. Vandaag de dag plaats men een eyeliner omdat men een accent wil leggen op de ogen. Door middel van een eyeliner kan de vorm van een oog aangepast worden. Je kunt op verschillende manieren een eyeliner zetten, de één houdt van een strakke eyeliner terwijl de ander misschien liever een natuurlijk zachte eyeliner heeft.

Wij bieden verschillende permanente make up behandelingen voor de ogen:

 • Eyeliner – Wil je het gemak van altijd een perfecte eyeliner zonder dat hij uitloopt, dan is permanente make up de ideale oplossing. De eyeliner kan zowel smal als breed gepigmenteerd worden zowel boven als onder het oog. De eyeliner kan gezet worden in verschillende kleuren.
 • Dubbele eyeliner – Bij deze techniek worden er twee lijntjes geplaatst. Als eerste een dun zwart lijntje tussen de wimperrand, hierdoor lijken de wimpers een stuk voller. Boven de wimpers wordt vervolgens in een ander kleur een tweede vollere eyeliner geplaatst. Dit geeft als het ware het oogschaduw effect.
 • Smudgy eyeliner – Niet iedereen houdt van een strakke eyeliner. Vooral als je grote oogleden hebt kan het een strenger uiterlijk geven. Met de smudgy eyeliner worden er 2 of 3 kleuren in een poederachtige lijn op de huid aangebracht, dit geeft een ultra- natuurlijk effect.
 • Infralash – Ideaal voor mensen die weinig of geen wimpers hebben of graag een nog vollere wimperrand willen hebben. Er wordt een natuurlijk lijntje geplaatst tussen zowel de boven- als onderrand van de wimperlijn.

PERMANENTE MAKE UP LIPPEN

Niet iedereen heeft van nature mooie volle lippen en heb je dat van nature wel dan worden ze dunner naarmate je ouder wordt. Er zijn weinig specialisten die goede permanente make up aanbieden voor de lippen, maar Ahmet biedt dit wel. Bijkomend voordeel van een behandeling van de lippen is dat het collageen in de lippen gestimuleerd wordt waardoor de huid zich zal verjongen. Naarmate je ouder wordt vervaagd ook de kleur van je lippen, ook daar biedt permanente make up een oplossing. Heb je nog wel die volle kleur maar wil je het gemak van permanente lipstick dan kun je ook bij ons terecht.

Wij bieden de volgende behandelingen aan:

 • Lipliner – Een lipcontour betekent niet meteen een overduidelijke lipliner rondom de lippen. Met de huidige technieken kan een natuurlijke lijn met schaduw gezet worden rondom de lippen.
 • Lipshadow – Heb je kleurverschil op je lippen of wil je meer contour om je lippen maar niet die duidelijke liplijn? Met een lipshadow worden met behulp van een lipliner de contouren van je mond verbeterd. Daarna wordt de lipliner met een schaduw vervaagd over het lippenrood. Kleurverschillen in je lippen worden hiermee ook gecamoufleerd.
 • Full lips – Deze permanente lipliner is ideaal voor lippen met weinig kleur. De lippen worden volledig ingekleurd.

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

EVEN VOORSTELLEN : AHMET TURKKANI

Ahmet heeft altijd al een passie gehad voor het uiterlijk. Zijn keus voor een opleiding was dan ook al snel gemaakt, schoonheidsspecialist. Hij heeft deze opleiding bij een particuliere school gevolgd en heeft daarbij ook diverse specialisaties afgerond. Verder heeft hij zichzelf nog verder gespecialiseerd in visagie en camouflagetherapie, zeer belangrijk bij het adviseren en zetten van permanente make up. Ahmet is aangesloten bij de NSGP (Nederlanse Stichting PMU Specialisten).

Ahmet heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland op het gebied van huidverbetering en permanente make up. Zijn missie is “Het gelukkig maken van de mens”. 
Permanente make up is een uitkomst voor iedereen die er altijd mooi en verzorgd uit wilt zien. Maar Ahmet helpt ook mensen die bijvoorbeeld door een ziekte, geen wenkbrauwen meer hebben of littekens hebben.

Voor alle soorten permanente make up kunt u bij Ahmet terecht, voor het maken van de perfecte volle wenkbrauw, een prachtige lipliner of mooie gevulde lippen. Misschien wilt u u ogen extra accentueren met een eyeliner.  U kunt met Ahmet uw wensen bespreken en hij zal u daarin een eerlijk advies geven zodat een mooi natuurlijk resultaat bereikt wordt.

Ahmet zal 1 keer in de 6 weken bij Pure Skin behandelingen uitvoeren. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen of bellen. Het is niet mogelijk om voor een permanente make up behandeling online een afspraak te maken.

tel      : 06 28700140
email : info@pureskinkrommenie.nl

Benieuwd hoe een behandeling verloopt? Kijk dan even naar het filmpje hiernaast hier laat Ahmet zien welke stappen hij zet om de permanente make up naar de wensen van de klant aan te brengen.

Afspraak maken

Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u een afspraak maken voor permanente make up.

Dan kunt u ons een mail info@pureskinkrommenie.nl sturen of bellen 06 287 001 40.

Voor een andere behandeling kunt u via ons online systeem een afspraak maken.