AFSPRAAK MAKEN

MAAK EEN AFSPRAAK

 

U kunt hieronder online een afspraak maken bij Pure Skin. Kies de behandeling en eventueel de gewenste schoonheidsspecialiste. U krijgt een overzicht van de vrije uren en dan kunt u zelf u tijdstip en datum uitzoeken.

Voor het maken van een afspraak voor permanente make up en de huidtherapeut, willen wij uw vragen om contact op te nemen met de salon.

LET OP !

Tijdig je afspraak afzeggen of wijzigen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u verhinderd bent voor een afspraak. Wij vragen u wel om uw afspraak tijdig af te zeggen of te wijzigen, zodat wij deze tijd weer kunnen invullen voor andere klanten. Tot 24 uur van tevoren kan dit kosteloos. Voor afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd, brengen wij 50% van het behandeltarief in rekening.

CONTACT

Heeft u nog vragen of staat uw behandeling er niet bij dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het kan zijn dat u de salon niet kunt bereiken. Tijdens de behandeling hebben wij vaak de voicemail aanstaan om de rust niet te verstoren. Spreek uw naam, telefoonnummer en boodschap in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.:

tel      : 06 28700140
email : info@pureskinkrommenie.nl

Pure Skin Krommenie
Heiligeweg 23
1561 DD Krommenie

ONZE LOCATIE

Pure Skin Krommenie

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF