HUIDVERBETERING

HUIDVERBETERING

Verjongen zonder facelift. Vele paden zijn reeds bewandeld op weg naar een doeltreffende oplossing voor huidproblemen en zichtbare huidveroudering. De producten en behandelingen van hannah en Alpha-H staan bekend om de zichtbare en duurzame huidverbetering. Daarnaast kunt u bij Pure Skin ook nog kiezen voor intensieve huidverbetering door middel van microneedling.

Tijdens onze behandelingen maakt u kennis met echte huidverbetering en oogt uw huid weer fris en jong.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en behandelingen volgen onze hannah huidcoaches regelmatig workshops van hannah. Ook bij Alpha-H worden zij getraind welke producten voor welke huid geschikt zijn.

Wij zien u graag in onze salon om eens kennis te komen maken met onze huidverbeterende behandelingen.

Verzorging van uw huid stopt natuurlijk niet na een behandeling in onze salon. Om uw huid in optimale conditie te houden zijn veel van de producten die we in onze salon gebruiken ook in onze salon of online te koop.

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

Alpha-H vitamin group
huidverzorging man

HUIDVERBETERING MET DE PRODUCTEN VAN HANNAH EN ALPHA-H

Bij Pure Skin Krommenie werken wij met de producten van hannah en Alpha-H. Deze twee lijnen vullen elkaar uitstekend aan en u zal een zichtbare huidverbetering waarnemen. Wij volgen regelmatig trainingen bij hannah en Alpha-H om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en behandelmethodes.

We starten de behandeling met een analyze van uw huid. Op basis van deze analyse kunnen we de producten op uw huid afstemmen. Na het meten van uw vocht- en vetgehalte en pHwaarde van uw huid, volgen de 5 stappen van het hannah systeem: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

Om de huid optimaal te verbeteren is het belangrijk om de hannah en Alpha-H producten ook thuis te gebruiken. De huidcoach kan u daarin adviseren, u kunt deze producten in de salon aankopen maar ook op onze webshop

Er is een keuze uit verschillende behandelingen:

MEET HANNAH 60 MINUTEN, MAAK KENNIS MET ONZE HANNAH PROUCTEN!

In de 60 minuten durende behandeling, de Meet hannah, zullen we in 5 huid-verbeterende stappen uw huid weer in optimale conditie brengen. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde metingen zal uw hannah huidcoach een behandeling geven speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid.

HANNAH XPERIENCE 90 MINUTEN, INCL BINDWEEFSELMASSAGE OF PEELING

Tijdens de hannah Xperience maken wij u bewust van de conditie van de huid en laten we u ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de Hannah technieken en producten. Gedurende anderhalf uur krijgt u een effectieve behandeling en persoonlijk advies door de Hannah huidcoach. Het resultaat is een stralende en gezonde huid.

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. De conditie van uw huid wordt gemeten op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Hierna worden alle stappen van het hannah-systeem doorlopen met producten die speciaal voor uw huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen/ stimuleren, herstellen en beschermen. U kunt hierbij kiezen uit een bindweefselmassage of een peeling met fruitzuur. Wij adviseren ook thuis het gebruik van de Hannah producten om deze behandeling te ondersteunen.

HANNAH INTENSE TREATMENT, INCL BINDWEEFSELMASSAGE & PEELING

De hannah Intense Treatment is een intensievere behandeling dan de hannah Xperience. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Trans6peel een medium met 6 werkzame stoffen in combinatie met de hannah bindweefselmassage. Deze combinatie zorgt voor vermindering van pigmentvlekken en andere huidverkleuringen, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verzachten van littekens en verbetering van de weerstand van de gevoelige huid. Daarnaast krijgt u nog een peeling met de producten van Alpha-H. Een dubbele boost die zorgt voor uitstekende huidverbetering.

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie worden eerst intensief verbeterd. Dit gebeurd door middel van de hannah Bindweefselmassage. Dit is een massage van de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten
De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. De huid is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen als hij beter doorbloedt is. Door slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De celwanden zijn op dat moment bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De bindweefselmassage zorgt voor een betere circulatie daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

ONZE MERKEN VOOR DE HUIDVERBETERING

De producten van Hannah zijn samengesteld uit natuurlijke huideigen ingrediënten, deze zorgen voor een krachtige werking op de huid. De missie van Hannah is om beschadigde huid weer in balans te brengen hierdoor zal de huid zich weer herstellen. Veroudering van de huid kan worden vertraagd. De producten zijn zo op elkaar afgestemd dat het resultaat snel zichtbaar wordt. Naast de behandeling met Hannah producten kunt u deze producten ook bij ons kopen zodat u thuis u huid verder kunt herstellen.

Alpha-H is een professioneel merk van schoonheidsproducten die compleet gericht zijn op het verbeteren van de huid. Onze Alpha-H producten zijn verrijkt met ingrediënten die door dermatologen zeer gewaardeerd worden zoals; glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Een belangrijk onderdeel van het creëren van een succesvol en effectief product voor huidverbetering is het vinden van de juiste formulering. Zonder de juiste formulering kunnen namelijk de beste werkzame stoffen niet werken. Met onze technologie garanderen wij dat onze producten doordringen tot de dieper gelegen huidlagen en zo van binnenuit zorgen voor een huidverbetering.

Afspraak maken

Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u een afspraak maken voor een behandeling of workshop?