HUIDVERBETERING

HUIDVERBETERING

Verjongen zonder facelift. Vele paden zijn reeds bewandeld op weg naar een doeltreffende oplossing voor huidproblemen en zichtbare huidveroudering. De producten en behandelingen van hannah staan bekend om de zichtbare en duurzame huidverbetering. Tijdens de hannah behandeling maakt u kennis met echte huidverbetering en oogt uw huid weer fris en jong. Uw huid komt in optimale conditie. Na het meten van uw vocht- en vetgehalte en pHwaarde van uw huid, volgen de 5 stappen van het hannah systeem: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

Voor de huidverbetering kunt u kiezen uit verschillende behandelingen

 • Pure Skin Acne 60 minuten (meditopics)
 • hannah Xpress 45 minuten (excl. epileren en harsen)
 • Meet hannah 60 minuten (incl. epileren en harsen)
 • hannah Xperience 90 minuten (hierbij kunt u kiezen uit een bindweefselmassage of een peeling met fruitzuur)
 • Hannah Intense Treatment 90 minuten
 • hannah Acne 60 minuten
 • hannah bindweefselmassage 45 minuten

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

HUIDVERBETERING MET DE PRODUCTEN VAN HANNAH

Onze hannah huidcoach staat klaar om samen met u de huidverbetering te realiseren en u bewust te maken van uw huid door middel van de hannah methode, producten en technieken. Bij Hannah staat u centraal en wordt er op een persoonlijke manier huidverbetering gerealiseerd. U wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De hannah huidcoach zal samen met u de huid analyzeren en de producten op uw huid afstemmen, want iedere huid is uniek! Om de huid optimaal te verbeteren is het belangrijk om de Hannah producten ook thuis te gebruiken. De huidcoach kan u daarin adviseren, maar u zal zelf de verantwoording van dagelijkse verzorging van de huid op zich moeten nemen.

Er is een keuze uit verschillende behandelingen:

HANNAH XPRESS 45 minuten. 

In de 45 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, zullen we in 5 huid-verbeterende stappen uw huid weer in optimale conditie brengen. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde metingen zal uw hannah huidcoach een behandeling geven speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid. Deze behandeling is excl. epileren en harsen. Voor een uitgebreidere behandeling incl. epileren en harsen kunt u kiezen voor de Meet Hannah.

MEET HANNAH  60 minuten. The hour of pour!

In de 60 minuten durende behandeling, de Meet hannah, zullen we in 5 huid-verbeterende stappen uw huid weer in optimale conditie brengen. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde metingen zal uw hannah huidcoach een behandeling geven speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid.

HANNAH XPERIENCE 90 minuten. 

Tijdens de hannah Xperience maken wij u bewust van de conditie van de huid en laten we u ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de Hannah technieken en producten. Gedurende anderhalf uur krijgt u een effectieve behandeling en persoonlijk advies door de Hannah huidcoach. Het resultaat is een stralende en gezonde huid.

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. De conditie van uw huid wordt gemeten op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Hierna worden alle stappen van het hannah-systeem doorlopen met producten die speciaal voor uw huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen/ stimuleren, herstellen en beschermen. U kunt hierbij kiezen uit een bindweefselmassage of een peeling met fruitzuur. Wij adviseren ook thuis het gebruik van de Hannah producten om deze behandeling te ondersteunen.

HANNAH INTENSE TREATMENT

De hannah Intense Treatment is een intensievere behandeling dan de hannah Xperience. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Trans6peel een medium met 6 werkzame stoffen in combinatie met de hannah bindweefselmassage. Deze combinatie zorgt voor vermindering van pigmentvlekken en andere huidverkleuringen, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verzachten van littekens en verbetering van de weerstand van de gevoelige huid.

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie worden eerst intensief verbeterd. Dit gebeurd door middel van de hannah Bindweefselmassage. Dit is een massage van de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten
De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. De huid is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen als hij beter doorbloedt is. Door slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De celwanden zijn op dat moment bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De bindweefselmassage zorgt voor een betere circulatie daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulatie van de huiddoorbloeding
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Verbetering van de huidweerstand

ONZE MERKEN VOOR DE HUIDVERBETERING

De producten van Hannah zijn samengesteld uit natuurlijke huideigen ingrediënten, deze zorgen voor een krachtige werking op de huid. De missie van Hannah is om beschadigde huid weer in balans te brengen hierdoor zal de huid zich weer herstellen. Veroudering van de huid kan worden vertraagd. De producten zijn zo op elkaar afgestemd dat het resultaat snel zichtbaar wordt. Naast de behandeling met Hannah producten kunt u deze producten ook bij ons kopen zodat u thuis u huid verder kunt herstellen.

De producten uit de de Meditopics-serie zijn speciaal afgestemd op de problematische huid. De serie is ontwikkeld in samenwerking met cosmetologen, huidtherapeuten en dermatologen. Meditopics producten zijn geschikt voor overgevoelige huid, droge huid, de ouder wordende huid en acné. Hij is hypo-allergeen en bevat voor het grootste deel geen kleur- en geurstoffen. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten.

Afspraak maken

Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u een afspraak maken voor een behandeling of workshop?