LASERBEHANDELING

LASERBEHANDELINGEN

Pure Skin verzorgt ook laserbehandelingen in samenwerking met cosmetique totale.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen

DEFINITIEF ONTHAREN

Last van ongewenste haargroei of overbeharing? Dan is een laserbehandeling een ideale methode om voorgoed van je haargroei af te komen. Nooit meer last van ingegroeide haren, bultjes en jeuk.

De huidtherapeuten van cosmetique totale komen regelmatig langs bij Pure Skine en zijn expert op het gebied van definitief ontharen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid.

Plan een gesprek en zij helpen jou met de beste medische lasers van ongewenste haargroei af. Sommige behandelingen worden zelfs vergoed door de zorgverzekeraar.

VERWIJDEREN VAN COUPEROSE EN PIGMENTVLEKKEN

Als jij vaak rode wangen hebt of rode adertjes rond de neus, dan heb jij last van couperose. Als je daarbij dan ook nog ontstekingen hebt dan is dit een vorm van rosacea. Lastig om dit elke dag te moeten camoufleren met vloeibare make-up, bovendien kan dit ook weer ontstekingen veroorzaken. Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperose behandeling door middel van laser.Met behulp van lasertherapie ziet u in 1-5 behandelingen al een aanzienlijke huidverbetering van 50-75%.

HOE ONTSTAAT COUPEROSE?

Couperose ontstaat doordat de oppervlakkige bloedvaten in de huid verslappen en hierdoor verwijden. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het ontstaan van couperose, namelijk:

  • Erfelijkheid, couperose komt namelijk vaak binnen de familie voor
  • Overmatige blootstelling aan de zon
  • Temperatuurschommeling
  • Alcoholgebruik
  • Chronisch gebruik van corticosteroïd bevattende crèmes of zalven op het gezicht
  • Probeer overmatige blootstelling aan de zon en alcoholgebruik te verminderen zodat de couperose niet verergerd.

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

laserbehandeling gezicht ontharen

Afspraak maken

Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u een afspraak maken voor een behandeling of workshop?