WENKBRAUWEN & WIMPERS

HENNA BROW

Wil je nog langer genieten van je pas gekleurde wenkbrauwen. Kies dan voor de henna  behandeling. Henna wordt natuurlijk al eeuwen toegepast, Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook de manier om fijne wenkbrauwen te kleuren.

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en strakker en door de toepassing van henna vervaagt de wenkbrauw kleur heel langzaam. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten. Super makkelijk voor op vakantie dus.

EYE LASH CURL (WIMPER PERMANENT)

Wil je altijd een frisse oogopslag en niet meer met een wimperkruller aan de slag, kies dan voor eye lash curl. Het is een soort permanent voor je wimpers. Deze eyelash curl blijft ongeveer 6-8 weken zitten. Bij deze behandeling verven wij ook meteen de wimpers dit zorgt voor een nog mooiere expressie.

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

Afspraak maken

Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u een afspraak maken voor een behandeling of workshop?