MICRONEEDLING

MICRONEEDLING

Ben jij op zoek naar zichtbare huidverbetering en een boost voor je huid? Boek dan bij ons een microneedling behandeling.

Heb je last van acne-littekens, of andere littekens, wil je fijne lijntjes wegwerken of diepere sporen van huidveroudering verminderen. Wil jij geen medische-esthetische behandelingen? Dan is microneedling geschikt voor jou.

Hoe werkt microneedling?

Bij microneedling gaan we op een veilige en gecontroleerde wijze micropuncturen in je huid maken. Dit gebeurt met een dermapen waarbij hele fijne naaldjes dicht op elkaar zitten, deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid. In de onderste lagen van de huid ontstaat een gecontroleerde ontstekingsreactie, hierdoor wordt de huid aangezet om zich te herstellen. Er onstaan celdelingen en collageen en elastinevezels worden aangemaakt. Het resultaat is een zichtbaar gladdere, jongere en gezondere huid.

Waar wordt microneedling toegepast?

Microneedling kan voor verschillende huidproblemen worden toegepast waaronder;

  • Acne
  • Littekens
  • Verslapte huid
  • Pigmentvlekken
  • Fijne en diepere lijntjes
  • Opfrisser voor de huid

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

De huid zal er direct rood uitzien en warm en prikkelend aanvoelen, alsof je in de zon hebt gezeten. Dit zal na 3 tot 4 dagen verdwijnen. Het is wel belangrijk dat de huid een goede verzorging thuis krijgt met onder andere de eerste dagen hyaluronzuur. Daarnaast is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een hoge SPF.

Na de behandeling zie je wel direct resultaat maar dit resultaat zal alleen maar beter worden in de weken na de behandeling. De huid heeft immers tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een aantal behandelingen met ca 8-10 weken ertussen.

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

Afspraak maken

Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u een afspraak maken voor een behandeling of workshop?