Permanente make-up nu exclusief bij Pure Skin

Naast huidverzorging, visagie en pedicure gaat Pure Skin vanaf 11mei ook permanente make-up behandelingen aanbieden. Elke 6 weken zal Ahmet Turkkani 1 dag aanwezig zijn om permanente make-up behandelingen aan te bieden. Ahmet heeft een particuliere opleiding schoonheidsverzorging succesvol afgerond. Daarnaast heeft Ahmet diverse specialisaties afgerond op het gebied van visagie en camouflage therapie. Hierbij heeft hij veel geleerd over kleur en vormen, onmisbaar op het gebied van permanente make-up. Ahmet heeft een jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie in zowel binnen- als buitenland.

Zijn missie is: “Het gelukkig maken van de mens”. Dit kan bijvoorbeeld van esthetisch belang zijn, als je mooiere vollere wenkbrauwen wilt, of misschien ben je door ziekte of een litteken je wenkbrauwen kwijt. Verder verzorgt hij ook permanente eyeliners, van superstrak tot een mooie subtiele zachte lijn. Ook voor de lippen zijn er behandelingen, wat dacht je van een mooie lipcontour, of mooie ingekleurde lippen.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Pure Skin biedt diverse behandelingen voor zowel wenkbrauwen, ogen en lippen.

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de expressie in je gezicht. Daarom vinden veel mensen het belangrijk om juist deze wenkbrauwen in een mooie vorm te hebben. Niet iedereen heeft van nature een mooie volle wenkbrauw, of misschien had je dat wel en heb je door teveel epileren een groot deel van je wenkbrauwen weggehaald. Permante make up is de ideale oplossing, Pure Skin biedt diverse behandelingen aan zoals 3D wenkbrauwen, Hairstrokes, Microblading en één van de nieuwste technieken Ombre wenkbrauwen.

Ook voor het zetten van een perfecte eyeliner kunt u bij Pure Skin terecht. Eyeliners kunnen zowel boven als onder gepigmenteerd worden door middel van permanente make-up. Ook hierbij biedt Pure Skin verschillende opties, van een subtiele infralash tot een brede eyeliner. Deze eyeliners kunnen in diverse kleuren gezet worden.

Ook de mond bepaald een groot deel van je gezichtsuitdrukking. Dunne lippen staan vaak voor ontevredenheid en volle lippen geven juist sensualiteit. Door middel van permanente make-up kun je de lipvorm iets aanpassen zonder dat het meteen opvallend is. Naarmate men ouder wordt worden de lippen dunner en verliezen ze hun frisse kleur, ook hiervoor is permanente make-up de juiste oplossing. Bijkomend voordeel is dat door de behandeling het collageen in de lippen en er omheen geactiveerd wordt, waardoor de huid zich gaat verjongen. Of je nu vollere lippen wilt hebben, of het gemak van permanente lipstick; permanente make up biedt de oplossing. Onze permanente make up technieken voor de lippen zijn onder andere lipliner, lipshadow en full lips.

 

Waarom permanente make up ? 

Vrouwen en soms ook mannen kiezen om verschillende redenen voor permanente make-up. Vaak is het een stukje gemak, je wilt niet elke ochtend je wenkbrauwen moeten doen of je lippenstift aanbrengen, de keus voor permanente make-up biedt een grote tijdsbesparing. Maar het kan ook zijn dat men moeite heeft om zich op te maken en de juiste kleur te kiezen. Dan is permanente make-up een oplossing, samen met Ahmet wordt er een keuze gemaakt welke kleur het beste bij je past.

Bij permanente wenkbrauwen wordt de keus vaak gemaakt omdat men nauwelijks of geen wenkbrauwen meer heeft, dit kan komen door ziekte, een litteken, overmatig epileren, of natuurlijke aanleg. Permanente make-up is de ideale oplossing als je ergens tegenaan kijkt waar je niet gelukkig van wordt. Bovendien kan met door het aanpassen van de contouren van de wenkbrauwen je gezichtsuitdrukking anders maken en je er jonger uit laten zien. De gelaatscontouren worden als het ware ‘gelift’.

Ook voor mensen die veel sporten is permanente make-up ideaal, nooit meer uitgelopen eyeliner of wenkbrauwen die vervagen.

Goede permanente make-up kan er mooi natuurlijk uitzien. Vooraf zal er eerst een advies gegeven worden over de kleur en de vorm. Ieder gezicht is anders van vorm en kleur en wij stemmen onze vorm en kleur daarop af en overleg met jou. Want aandacht, beleving en een optimaal resultaat zijn belangrijk om je mooi te voelen. Maak snel een afspraak bij Pure Skin.