Pure Skin voegt een nieuwe behandeling toe, dit is een intensievere vervolgbehandeling op de al bestaande Hannah Xperience. De nadruk wordt gelegd op het intensief boosten van de huid door de combinatie van een hannah bindweefselmassage met het nieuw ontwikkelde medium, de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en sterk gestimuleerd.

Medium deep peeling.

 Het nieuwe door Hannah ontwikkelde medium deep peeling bevat 6 hoofdingredienten waarmee een groot aantal huidproblemen effectief aangepakt worden. Vandaar de naam Trans6peel. De Trans6peel bevat een unieke combinatie van Tranexaminezuur, Azelaïnezuur, Amandelzuur en Glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen, deze zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. Tranexaminezuur heft een remmende werking op het enzyme tyrosinase in je huid, hierdoor wordt de aanmaak van teveel pigment vertraagd of geremd. Deze werkstof zorgt dus voor vermindering van pigmentvlekken en huidverkleuringen. Daarnaast bevat Trans6peel de werkstof Azelaïnezuur, deze verweekt het bovenste laagje van je huid, de hoornlaag. Tevens remt het de groei van bacterien. Azelaïnezuur kan de vlekjes die niet alleen extra pigment bevatten, maar vaak ook wat rood zien, verminderen en lichter maken.

Dan hebben we nog de werkzame stof glycolzuur, deze is bij voldoende hoge concentratie bewezen effectief in het verminderen van oppervlakkige pigmentvlekken. Amandelzuur is een extract van bittere amandelen en bevat blekend actieve ingredienten, vlekken verbleken en de huid krijgt een egalere teint., ook werkt het anti-bacterieel. Een supercombinatie dus!

Nog meer effect in combinatie met bindweefselmassage

Door de Trans6peel te combineren met de bindweefselmassage die ook gebruikt wordt bij de Hannah Xperience wordt de effectiviteit van de peeling nog verder vergroot. De huid wordt intensiever gestimuleerd en verstevigd en dit zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen van de Trans6peel. Voor optimale resultaten adviseren wij na deze behandeling met enige regelmaat een onderhoudsbehandeling uit te voeren.

Resultaten van de Hannah Intense Treatment

Zoals we al eerder vermeld hebben bevat het  medium Trans6peel vele werkstoffen die helpen om pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Maar ook bij littekens bijvoorbeeld door acne of door andere onzuiverheden, verdikkingen en grove porienstructuur is deze behandeling uitermate effectief. In combinatie met de bindweefselmassage wordt de huidverslapping ook tegen gegaan. De celvernieuwing van je huid wordt gestimuleerd door de werkzame stoffen in combinatie met de bindweefselmassage. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes en rimples en wordt je huid steviger en zichtbaar gladder en egaler. De anti bacteriele werking van de werkzame stoffen zorgt tevens voor een verbetering van de onzuivere huid. De behandeling is ook uitstekend inzetbaar bij een droge huid, roodheid en huidirritaties.

Samengevat zorgt de Hannah Intense Treatment voor:

  • Verbetering van je algehele huidconditie
  • Verbetering van je huidstructuur
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  • Verzacht littekens
  • Verstevigend en liftend effect op je huid
  • Vermindert pigmentvlekken en ander huidverkleuringen
  • Regulering van je talgproductie
  • Een beter weerbare huid bij o.a. roodheid en huidirritaties
  • Verhoging van de opname van werkzame stoffen van huidverbeterende producten

Wilt u ook een egalere en gezonde huid, boek dan nu een behandeling