Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de henna Browtastic behandeling. Henna wordt al eeuwen toegepast onder verschillende bevolkingen. Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook dé manier om wenkbrauwen te kleuren.

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten. Super makkelijk voor op vakantie dus.

Deze henna is een plantaardig natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. De henna wordt slechts met pure rozenwater gemengd. In onze salon gebruiken we diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor de haartjes. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading. 

Let wel, de wenkbrauwen mogen alleen gereinigd worden met een natuurlijke olie. Deze is verkrijgbaar in onze salon.

Contra indicaties

  • Allergie voor Henna/walnoten
  • Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)
  • Gebruik van Lithium
  • Wondjes rondom de wenkbrauwen
  • Recent geverfde wenkbrauwen

 Nu, Henna inclusief het modelleren van de wenkbrauw met wax van €35,00 voor €29,95.
Actie is geldig tot 30 april.
Bel 06-28700140 of boek een afspraak hier