PEDICURE

Pedicure

Bij Pure Skin Krommenie kunt u terecht voor een breed scala aan pedicure- behandelingen. Tijdens de behandeling worden de nagels verzorgd en eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd. Wij adviseren u over persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Ook kunt u advies vragen over schoeisel.

Bij een Pedicure behandeling en verzorging van uw voeten horen uiteraard ook uw teennagels. Maar liefst twee derde van de mensen heeft last van schimmelnagels. Vaak worden dit “kalknagels” genoemd. Deze nagels zijn dikwijls ruw, brokkelig, dik en verkleurd.

Omdat genezing een langdurig proces is, doen wij er alles aan om de nagel samen met u zo mooi mogelijk te maken en te houden door middel van behandelingen en thuis gebruik van producten.

Onze pedicure behandeling is een complete behandeling van 30-45 minuten. Deze bestaat uit knippen en verzorgen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt en evt. likdoorns, behandelen van kloven en eeltranden, het behandelen van schimmelnagels, verdikte nagels en ingroeiende nagels. Na de behandeling worden uw voeten nog even lekker ingecremed.

Als aanvullende behandeling kunt u kiezen voor het lakken van de nagels (eigen nagellak meebrengen ivm hygiene) of lakken met Shellac.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor manicure.

Klik hier voor een overzicht van al mijn behandelingen en prijslijst

pedicure

ONZE MERKEN VOOR DE PEDICURE

Laufwunder, pedicure

Laufwunder producten staan garant voor een efficiënte verzorging van onder andere de voeten. De producten zijn een combinatie van huidvriendelijke grondstoffen, plantenextracten en natuurlijke substanties. Door gebruik van eersteklas grondstoffen wordt een goede kwaliteit gewaarborgd. Er zijn verschillende cremes die speciaal gemaakt zijn voor kloven, transpirerende voeten. Het is wel belangrijk om de voeten elke dag in te smeren, Pure Skin kan u daar in adviseren.

CND Shellac

CND™ SHELLAC™ is de originele UV-cured polish. Deze lak blijft langer zitten dan de gewone nagellak, op de voeten biedt deze lak ruim 2 weken een hoogglans resultaat. De samenstelling van SHELLAC™ is nog steeds uniek, vele merken hebben al geprobeerd deze te evenaren maar dit is niet gelukt. De SHELLAC kan verwijderd worden met speciale remover zonder te vijlen op de natuurlijke nagel. De SHELLAC™ is veilig om te dragen, zelfs voor zwangere vrouwen.

ONZE OVERIGE BEHANDELINGEN

Afspraak maken

Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u een afspraak maken voor een behandeling of workshop?